Στα Almapet θεωρούμε ότι οι μικροί μας φίλοι, έχουν βρει το σπίτι τους

Το πρώτο εξειδικευμένο κατάστημα Almapet, ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2013 στην Ανατολική Θεσσαλονίκη στο 17ο χλμ Θεσσαλονίκης - Περαίας τηλ 2392072598.

Σήμερα λειτουργούν άλλα τρία καταστήματα Almapet. 

Στη Δυτική Θεσσαλονίκη στο Δήμο Πεύκων στη Λεωφόρο Παπανικολάου 25 και εξυπηρετεί τις περιοχές Ρετζίκι, Φίλυρο, Ασβεστοχώρι, Συκιές και Νεάπολη τηλ 2314022669. 

Στην Καλαμαριά στον πεζόδρομο Κομνηνών 52 τηλ. 2310407137

Στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, στην οδό Θεσσαλονίκης στη θέση αλμύρα, τηλέφωνο 2373065009

Τα καταστήματα Almapet, δεν είναι "άλλο ένα pet shop". Σε εμάς οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων, μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες των φίλων τους, μα πάνω από όλα μπορούν να ενημερωθούν και να συζητήσουν για κάθε θέμα που αφορά την αρμονική συμβίωση ανθρώπων και μικρών ζώων.

Δύναμή μας είναι οι γνώσεις των στελεχών μας. Για αυτό επενδύσαμε πρώτα και πάνω από όλα στο ανθρώπινο δυναμικό, που στελεχώνει τα καταστήματά μας.

Προσπαθούμε και θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε μεγάλο βαθμό έχουμε καταφέρει να δημιουργούμε συνηδειτοποιημένους ιδιοκτήτες κατοικίδιων, που γνωρίζουν τι χρειάζεται το ζωάκι τους. Είναι πολύ σημαντικό, ο κάθε ιδιοκτήτης να γνωρίζει το "γιατί" και το "πως" , για ένα προϊόν ή υπηρεσία και είναι ευθύνη δικιά μας, να του μεταβιβάσουμε αυτή τη γνώση.

Για αυτόν ακριβώς το σκοπό διοργανώνουμε τακτικά σεμινάρια ενημέρωσης για κτηνιατρικά, διατροφικά και εκπαιδευτικά θέματα όπου καλεσμένοι είναι όλοι οι μικροί μας φίλοι με τους ιδιοκτήτες τους.

Συνεχώς ανανεώνουμε την γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και καιρό στο κατάστημα της Περαίας λειτουργεί ο ΠΡΩΤΟΣ σκυλότοπος στην Ελλάδα. Γιατί στα Almapet θεωρούμε ότι οι μικροί μας φίλοι, έχουν βρει πραγματικά το σπίτι τους. Σας περιμένουμε όλους με χαρά και χαμόγελο!

×