Στα Almapet θεωρούμε ότι οι μικροί μας φίλοι, έχουν βρει το σπίτι τους

Ολοκληρώθηκε η "Ήμέρα Υιοθεσίας Almapet" και στα Νέα Μουδανιά, με πολύ μεγάλη επιτυχία!

Από σήμερα οι παρακάτω φατσούλες, βρήκαν σπίτι.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους, που ενδιαφέρθηκαν και θα τους προσφέρουν στέγη και φροντίδα. Το Almapet, φρόντισε ώστε οι μικροί μας φίλοι να πάνε υγιείς και με την πρώτη τους τροφούλα ΔΩΡΟ, στο νέο τους σπίτι.

Ευχαριστούμε πολύ την Φροντίδα Αδέσποτων Φίλων για την άψογη συνεργασία που είχαμε από την πρώτη στιγμή που αποφασίσαμε να κάνουμε την κοινή μας εκδήλωση.

Δείτε μερικές φωτογραφίες της εκδήλωσης που ξεκίνησε από το πρωί και κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα και στην οποία ξεχώρισε το σόου της Μαρίας (την οποία ευχαριστούμε θερμά) με την Λίλυ και τον Ace και το σόου του Σταύρου με την Τέρα, στον ειδικά διαμορφωμένο στίβο που φτιάξαμε για τις ανάγκες της εκδήλωσης. 


Νέα παραλαβή στρώματα και μαξιλάρια WOOFF!

Μόλις κατέφθασαν στα καταστήματά μας, τα ΑΡΙΣΤΗΣ ποιότητας προιόντα της WOOFF, όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Σε σχέδια και χρώματα για όλα τα γούστα! Για να νιώσουν οι μικροί μας φίλοι την άνεση και την αγάπη μας.

Πληροφορίες σε όλα τα καταστήματα Almapet!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η "Ήμέρα Υιοθεσίας Almapet" στην Περαία

Από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου αυτές οι φατσούλες ήδη βρήκαν το καινούριο τους σπίτι!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους που ενδιαφέρθηκαν και θα τους προσφέρουν στέγη και φροντίδα.

Επίσης, ευχαριστούμε πολύ τη Φαιή Σκορδά και την Ανθή Σαλαγκούδη για τη στήριξη !!!

Ημέρα Υιοθεσίας Almapet 15 Οκτωβρίου στα Νέα Μουδανιά!

Σάββατο 15 Οκτωβρίου, από τις 10 το πρωί έως και τις 7, σας περιμένουμε στο Almapet στα Νέα Μουδανιά, στην οδό Θεσσαλονίκης (Θέση Αλμύρα), μαζί με τα πιο όμορφα σκυλάκια και γατάκια, που θα γίνουν οι καλύτεροί σας φίλοι.

Την ημέρα υιοθεσίας του AlmaPet στηρίζει η "Φροντίδα Αδέσποτων Φίλων " εθελοντές Δήμου Προποντίδας.

Στην γιορτή, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ένα μοναδικό Dog Agility Show από την Lilly & Ace !!! Μην το χάσετε...

Χαρίζουμε αγκαλιές, προσφέρουμε σπίτι!

 

 

  Φυσικά το AlmaPet θα είναι κοντά σε κάθε υιοθεσία που θα πραγματοποιηθεί, βοηθώντας τους μικρούς τετράποδους φίλους μας και τους νέους κηδεμόνες τους, με εκπληκτικές προσφορές, πλούσια δώρα και χρήσιμες υπηρεσίες.  

Νέο κατάστημα στα Μουδανιά

Τον Ιούλιο 2016, άνοιξε το νέο μας κατάστημα Almapet στα Ν. Μουδανιά. Βρίσκεται στην είσοδο της πόλης στη θέση Αλμύρα. Διαθέτει τα πάντα για το κατοικίδιό σας, τροφές, παιχνίδια, αξεσουάρ, όπως και τα άλλα καταστήματα Almapet στη Θεσσαλονίκη. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και στη Χαλκιδική. Το εξειδικευμένο προσωπικό, είναι πρόθυμο να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το κατοικίδιό σας και να σας προτείνει συμφέρουσες λύσεις. Μία έξτρα υπηρεσία που προσφέρει το κατάστημα είναι η μεταφορά προϊόντων στην πόρτα σας, σε όλο το νομό Χαλκιδικής! Με ένα τηλέφωνο στο 2373065009, την επόμενη μέρα έχετε ότι χρειάζεστε στην πόρτα σας!

×